Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود تعجبی در نشستی با خبرنگاران با بیان اینکه اگر دانشجویان به درستی انتخاب رشته کنند با سیل فارغ التحصیلان بیکار در رشته های علوم پایه مواجه نخواهیم شد، گفت: دانش آموخته مراکز دانشگاهی علمی کاربردی پس از گذراندن دوران تحصیل در رسیدن به اشتغال موفق تر خواهند بود چراکه مهارت و توانایی خود را شناخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعجبی در ادامه با اشاره به مصوبه شورای عالی اداری کشور مبنی بر عدم فعالیت آموزشی ادارات دولتی گفت: بر این اساس ۱۲ مرکز علمی کاربردی وابسته به ادارات در استان همدان تعطیل شدند.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی همدان با بیان اینکه از بهمن ماه سال ۹۶ پذیرش دانشجو در این مراکز صورت نگرفته است، گفت: مراکز علمی کاربردی هلال احمر دولتی محسوب نمی شوند.

تعجبی با بیان اینکه مراکز علمی کاربردی دانشجو مهارتی هستند، اظهار داشت: در تعطیلی این مراکز تصور بر این بود که فعالیت دانشگاه های علمی کاربردی بار مالی بر دوش دولت دارد اما به واقع این گونه نیست.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی ۹۷ - ۹۸ تعداد ۵ هزار دانشجو داشتیم که انتظار داریم این رقم حفظ شود، گفت: همزمان با هفته دولت ساختمان جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی همدان افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی همدان از ارائه مشاوره برای ایجاد بنگاه‌های اشتغال خبر داد و با بیان اینکه کلینیک اشتغال استان همدان از ماه گذشته شروع به فعالیت کرده است، گفت: دانشجویان دانشگاه جامعه علمی کاربردی جوان تر شده اند و بر اساس آمار به دست آمده ۲۰ تا ۳۰ درصد آن ها شاغل هستند و مابقی از دانش آموزانی هستند که مستقیم وارد دانشگاه علمی کاربردی می شوند.

وی با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۳۰ درصد دانشجویان کشور باید به سمت مهارت بروند که هنوز این خواسته محقق نشده است، گفت: خانواده‌ها به این نتیجه رسیده اند که ابتدا اشتغال و بعد تحصیل باید مد نظر باشد و به این ترتیب به سمت کسب مهارت در حال حرکت خواهیم بود .

تعجبی با بیان اینکه در راستای حمایت از دانشجویان به لحاظ پرداخت شهریه طراحی مد نظر قرار گرفته است، گفت: ارائه تسهیلات مالی، معرفی صاحبان ایده به صنایع و صاحبان مشاغل، خدمات آموزشی و مشاوره های علمی و تخصصی، برگزاری اردوها و بازدیدهایی کارآفرینانه و برگزاری میزگرد ها و سخنرانی های علمی به همراه دوره های آموزشی در کلینیک اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان مدنظر قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلان بخش های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت حرفه ای فارغ التحصیلان فعالیت می‌کند، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان در حال حاضر دارای ۷ مرکز آموزشی علمی کاربردی است که بر اساس آمار نهایی شمار دانشجویان شاغل به تحصیل در استان ۳۵۰۰ نفر است.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی همدان گفت: بر اساس آخرین آمار دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان همدان گروه صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و گروه فرهنگ و هنر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه این دانشگاه هر ساله طی دو نیم سال مهر و بهمن و بر اساس سوابق تحصیلی در چهار گروه صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می پذیرد، گفت: رشته‌های تاسیس شده در مراکز آموزشی استان همدان از انطباق مناسبی به پتانسیل‌های استان برخوردار است.

کد خبر 4693396

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجویان روز خبرنگار بوشهر قزوین شیراز شهرکرد گرگان عید سعید قربان ایلام سانحه تصادف بیرجند خرم آباد مجلس شورای اسلامی مشهد آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب

به گزارش خرگزاری علم و فناوری آنا، میرحسن خواجوی مدیرکل دفتر ریاست و روابط عمومی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با اعلام خبر حضور این مرکز پژوهشی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: در آستانه ابلاغ برنامه هفتم توسعه و همچنین با توجه به روح قالب تولیدات پژوهشی و علمی این مجموعه علمی، غرفه مرکز با شعار «توسعه خواندی است» در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شده است.

وی ادامه داد: نشر این مرکز امسال با کتاب‌های متنوع و جذابی با موضوعات متنوع و کاربردی، میزبان علاقه‌مندان به حوزه توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است.

خواجوی افزود: برگزاری نشست‌های متنوع و جلسات نقد و بررسی کتاب‌های نشر مرکز از دیگر فعالیت‌های جانبی غرفه مرکز در نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود. که از میان می توان به برگزاری برنامه‌های همچون نشست علمی تخصصی با عنوان «کتاب و امید اجتماعی»، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب راهنمای شفافیت مالی، رونمایی و نقد و بررسی تالیف کتاب راه ناهموار توسعه، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب تاریخ توسعه و... اشاره کرد.

وی در خاتمه ضمن اشاره به دستاوردها و پروژه‌های متنوع پژوهشی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در غرفه مرکز در سالن اصلی، بخش ناشران عمومی با داستان و تاریخچه توسعه ایران از نزدیک آشنا شوند و همچنین پژوهشگران و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور نیز می‌توانند به عنوان پژوهشگران مدعو در طرح‌های پژوهشی مرکز مشارکت نمایند.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلی تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند در ایام برپایی نمایشگاه کتاب تهران همه روزه از ساعت ۹ الی ۲۰ از بازدید کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری مناظره دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی همدان 
  • مرکز مطالعات عراق با ۷۰ عنوان به نمایشگاه کتاب رسید
  • چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور
  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • «توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • استقرار ادارات در شهرستان فرخشهر در دستور کار قرار گیرد